Ondernemersdesk Leiden

  • 20-04-2021

De Ondernemersdesk biedt hulp aan ondernemers die het niet redden om hun bedrijf gezond door de coronacrisis heen te helpen. De Ondernemersdesk is een initiatief van o.a. het Crisisteam Economie en Ondernemend Leiden.

De Ondernemersdesk gaat ondernemers actief benaderen en samen met hen bespreken welke ondersteuning er nodig is om zo goed mogelijk uit de crisis te komen. Het belteam bestaat uit ZZP'ers uit de regio die zelf ook getroffen zijn door de coronamaatregelen. Samen met ondernemers wordt gekeken welke hulp nodig is en indien nodig melden ze ondernemers aan bij de organisatie die hen verder op weg kan helpen. Ook kunnen ondernemers zelf contact opnemen met de Ondernemersdesk. De hulp is bedoeld voor ondernemers uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Alle ondersteuning wordt gratis aangeboden, waarbij het gaat om:

  • Hulp bij ondernemerschap, zoals ondersteuning bij het ontwikkelen van een nieuw businessmodel;
  • Ondersteuning bij financiën;
  • Ondersteuning bij psychosociale problematiek;
  • Stoppen met ondernemen en begeleiding naar loondienst

Meer informatie staat op www.leiden.nl/ondernemersdesk . Mochten ondernemers hulp nodig hebben bij de heroriëntatie, dan kan men een terugbelverzoek sturen naar ondernemersdesk@leiden.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen voor het Ondernemersvereniging Stevenshof, neem dan contact met ons op.